Windows 10: CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
Discus and support CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by DEMOKAN DEMİR, Mar 18, 2024.
Thema:
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
Loading...
-
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü - Similar Threads - CrossDiveceService exe Bozuk
-
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 GamingTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 Software and AppsTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
in Windows 10 GamingC:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz: bu hatayı alıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32nvspcapdll-bozuk-diyor-yard%C4%B1m/4e59bf62-5041-426f-9291-f4a63770629f -
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
in Windows 10 Software and AppsC:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz: bu hatayı alıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32nvspcapdll-bozuk-diyor-yard%C4%B1m/4e59bf62-5041-426f-9291-f4a63770629f -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 GamingBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 Software and AppsBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 GamingCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
Windows 10 - 0xc0000098 winload efi dosyası bozuk hatası.
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 - 0xc0000098 winload efi dosyası bozuk hatası.: Bilgisayarımı sıfırlamaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Her türlü yolu denedim, tüm videoları izledim ama hala sorunum aynı. Lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz?... -
windows bozuk
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingwindows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6...
Users found this page by searching for:
cross device service.exe bozuk görüntü hatası