Windows 10: Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.
Discus and support Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor. in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. Creative... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Burakstyll, Mar 9, 2021.
Thema:
Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.
Loading...
-
Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor. - Similar Threads - Creative MEDIA 240
-
Creative Media applications?
in Windows 10 GamingCreative Media applications?: I am a Mac user and took a chance on buying a new Windows 11 computer. Unfortunately, Windows, as I now have discovered, is great to run productivity apps, Word, Excel, etc., but it is not well suited for handle audio, video and creative media apps and Bluetooth. For example,... -
Creative Media applications?
in Windows 10 Software and AppsCreative Media applications?: I am a Mac user and took a chance on buying a new Windows 11 computer. Unfortunately, Windows, as I now have discovered, is great to run productivity apps, Word, Excel, etc., but it is not well suited for handle audio, video and creative media apps and Bluetooth. For example,... -
Garip Ses
in Windows 10 GamingGarip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma... -
Garip Ses
in Windows 10 Software and AppsGarip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma... -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Gamingoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Software and Appsoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
in Windows 10 Customizationoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.
in Windows 10 Installation and UpgradeCREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini... -
Creative - MEDIA - 6.0.240.26
in Windows 10 Drivers and HardwareCreative - MEDIA - 6.0.240.26: Creative - MEDIA - 6.0.240.26 even listed as an insatll through windows update. My card sb X-FI Titanium Fatality Pro. Last time win10 did this it caused issues with the driver and accompanied softwares functionally to where all I got was a basic driver; not again. I have...