Windows 10: Bu yükleme paketi açılamadı hatası

Discus and support Bu yükleme paketi açılamadı hatası in Windows 10 Customization to solve the problem; Steam üzerinden indirdiğim europa universalis oyununu açmaya çalışırken "Bu yükleme paketi açılamadı. Paketin var olduğundan ve buna erişebildiğinizden... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by SalihKahya, Apr 17, 2020.

1. Bu yükleme paketi açılamadı hatası

Steam üzerinden indirdiğim europa universalis oyununu açmaya çalışırken "Bu yükleme paketi açılamadı. Paketin var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun veya bunun geçerli bir Windows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısyla bağlantı kurun." şeklinde hata alıyorum. Bunun çözümü çin yardımcı olabilir misiniz ?

:)

SalihKahya, Apr 17, 2020
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Apr 17, 2020
  3. Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!

Merhabalar, bilgisayarıma bir program indirdim oyun için. Fakat açılmamakta. mscvp100.dll msvcpr100.dll hataları alıyordum bunları indirdim ve System32'ye attım. Bu hata çok şimdiki hata ise ; 0xc000035a bu hatayı nasıl çözeceğim. **

"C:\\WINDOWS/SYSTEM32/MSVCR100.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yükelemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. Hata Durumu:
    0xc000035a. --- (Language; Turkish)

***** * * * * * * * * --

Hello, I downloaded a program for the game on my computer. But it won't open. Msvcpr100.dll was receiving errors mscvp100.dll download them and into system32 I threw. I'm officially cool off from this
    error; How to fix this error? 0xc000035 to. ** "The file C: \\ WINDOWS / SYSTEM32 / MSVCR100.dll is required or contains an error in the Windows program. Please try our original installation installation installation or get support and support from your system
    or software vendor. Error Status: 0xc000035a. - - (Language: English) --

SwinterEge, Apr 17, 2020
  4. Bu yükleme paketi açılamadı hatası

80070070 hata kodu

telefonumu güncelleme yaparken 80070070 hata kodunu veriyo.Microsoftun sitesindeki adımları uyguladım fakat bi sonuca varamadım.Yardımınızı bekiyorum .

AhmetAtabek, Apr 17, 2020
Thema:

Bu yükleme paketi açılamadı hatası

Loading...
  1. Bu yükleme paketi açılamadı hatası - Similar Threads - yükleme paketi açılamadı

2. asphalt9_gdk_x64_rtl.exe Hatası

in Windows 10 Software and Apps
    asphalt9_gdk_x64_rtl.exe Hatası: Merhaba 1 Yıl Önce Ben Asphalt 9 Oynuyordum Sonra Oyun Güncelleme İstedi Bende Yaptım Çünkü Açılmıyordu Oyun Sonra Asphalt Legends Unite Oldu Oyuna Girerken Tam Ekran Yapıyor Sonra Sağ Alt Kısımda Oyun Başlatılıyor Yazıyor Jen__L Adlı Bir Bağımsız Danışman Çözümü Yazdı...
  3. turbo.net hatası

in Windows 10 Gaming
    turbo.net hatası: windows 24h2 ye güncellediğimden beri bir ex dosyası açmaya çalıştığımda turbo.net the application was unable to load a required virtual machine component hatasını alıyorum...
  4. Chrome_elf.dll hatası

Chrome_elf.dll hatası: Win 11 Güncelleme yaptıktan sonra Nvdia uygulaması chorme_elf.dll bulunamadı hatası veriyor. nasıl düzeltebilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/chromeelfdll-hatas%C4%B1/c07022dc-ec31-4319-85e4-1c9982c15e46
  5. windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?

in Windows 10 Gaming
    windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor....
  6. windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?

windows update "Yükleme hatası - 0xc1900201" windows 11pro 24h2 güncellemesi?: ne yaptıysam bu hatayı aşamadım %8 e gelince güncelleme "Yükleme hatası - 0xc1900201" alıyorum sistem dosyalarını güncelleyemedik çıkıyor....
  7. fortnite yükleme ekranında kalıyor

in Windows 10 Gaming
    fortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]...
  8. Kamera Hatası

Kamera Hatası: Merhaba. Benim canlı dersim vardı. Kameramı açtım. Fakat hata verdi. Ve bilgisayarında kamerasını açtığımda hata ile karşılaştım. Hata kodu: 0x80070018 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kamera-hatas%C4%B1/4f641486-b8a3-44c4-bde7-5167385d52b5
  9. This is Bu****it

in Windows 10 Customization
    This is Bu****it: Update after update Microsoft have just been destroying windows when everything was just fine when it started. First of all, anything that has to do with anything with Xbox games, chat, parties, etc use to work flawlessly. Then they decided to start messing with it and...
  10. RunDLL hatası

in Windows 10 Customization
    RunDLL hatası: Windos 10 [ATTACH]bu hatayı nasıl düzeltebilirim acaba win10 i7 işlemci asus pc başlattıktan hemen sonra ekranla birlikte geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rundll-hatas%C4%B1/48aea0e7-04a9-47b3-9070-c14f70b7e0c5