Windows 10: Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

Discus and support Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by goombay52, Feb 8, 2025.

1. goombay52 Win User

Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie pomogło utworzenie Klucza dostępu przez telefon, logowanie przy pomocy mego telefonu z Apki MS Authenticator czy alternatywnej Google Autenticator. Nie pomogła też zmiana Hasła do Konta MS.System instalowałem wielokrotnie i nigdy nie miałem z tym najmniejszego problemu. Firmware w Tablecie mam najnowsze a poza tym gdy System

:)

goombay52, Feb 8, 2025

2. "D" drive is full on HP B&O with Win 10

Hello,

Based on the information you've provided, we understand that you're unable to access D: drive on your computer and would like to delete some files. For us to assist you better with this concern, kindly answer the following questions:

• Which D: drive are you referring to, internal or external drive?
    • What happens when you try to open D: drive, do you get any error message/error code?
    • If yes, would you please mention the error message/error code in the response post?
    • By the way, when did you start noticing this issue?

Meanwhile, we suggest checking if you are able to open the drive through Disk management by following the steps below:

• Press Windows logo + X keys on the keyboard and select Disk management option.

• Right click on the drive which is inaccessible and select Open option.

• Check if the changes are effective.

We're looking forward to your response.

Michelle Vil, Feb 8, 2025
  3. Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż ponownie swój podpis lub zaktualizuj swoje imię i nazwisko. Co zrobić ?

Przy próbie założenia konta Microsoft dla dziecka otrzymuje komunikat : To nie pasuje. Złóż ponownie swój podpis lub zaktualizuj swoje imię i nazwisko. Co zrobić ? to się stało przy konfiguracji nowego laptopa, więc teraz nei mogę go do końca skonfigurować i uruchomić..

Łukasz Florek, Feb 8, 2025
  4. Pauli O Win User

Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

Pauli O, Feb 8, 2025
Thema:

Loading...
  1. Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win... - Similar Threads - Błąd logowania wszelkimi

2. Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

in Windows 10 Software and Apps
    Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie...
  3. ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

in Windows 10 Gaming
    ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM: WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila " *** Email address is removed for privacy *** ". Przed zmianą logowałem się za pomocą pin'u. Teraz ta opcja jest...
  4. ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM: WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila " *** Email address is removed for privacy *** ". Przed zmianą logowałem się za pomocą pin'u. Teraz ta opcja jest...
  5. Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić?

in Windows 10 Gaming
    Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić?: Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/b%C5%82%C4%85d-podczas-tworzenia-bootowalnego/6897eee4-ed44-4075-9e29-10fae9277c9b
  6. Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić?

Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić?: Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/b%C5%82%C4%85d-podczas-tworzenia-bootowalnego/6897eee4-ed44-4075-9e29-10fae9277c9b
  7. Błąd podczas tworzenia bootowalnego pendrive 0x9031004A - 0xA001B. Co zrobić?

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Przejęcie konta microsoft

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Przejęcie konta microsoft: Witam. Dostałem informację na konto Gmail zw moje konto Microsoft zostało shakowane a alias podstawowy został zmieniony. Podczas próby zalogowania na swoje konto dostaje info ze konto nie istnieje. Jak mogę odzyskać konto. Proszę o pomoc....
  9. Win 11 rollback to win 10 takes so much time

in Windows 10 Gaming
    Win 11 rollback to win 10 takes so much time: Hi I downloaded win 11 4 days ago and i wanted to go back to win 10. I did it through settings and i clicked on "go back to earlier build" i started the process in 14:05 and now its 16:28 and still the process isnt done. Is this a bad thing Please help me...
  10. Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store

in Microsoft Windows 10 Store
    Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store: Pod koniec pobierania Skyrim'a lub jakiegokolwiek Fallout'a z gamepassa występuje błąd I...