Windows 10: Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...
Discus and support Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Hız 18,6 kb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bir-dosya-kopyalayaca%C4%9F%C4%B1m-fakat-dosya/e038cad9-a21d-4eb3-aa0c-4f652898e767 Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Hamza Yolcu, Dec 7, 2024.
Thema:
Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...
Loading...
-
Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd... - Similar Threads - Bir dosya kopyalayacağım
-
dosya gezgini ya da klasör içinde arama
in Windows 10 Network and Sharingdosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum.... -
in Windows 10 Software and Appsdosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum.... -
in Windows 10 Network and Sharingdosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum.... -
Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...
in Windows 10 GamingBir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...: Hız 18,6 kb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bir-dosya-kopyalayaca%C4%9F%C4%B1m-fakat-dosya/e038cad9-a21d-4eb3-aa0c-4f652898e767 -
Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor
in Windows 10 GamingBilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor: Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece düz beyaz. Regeditten bazı değişiklikler denedim, sistemi onarmayı denedim, son çare programı kaldırıp yeniden kurdum ama... -
bilinmeyen dosya
in Windows 10 Gamingbilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws... -
bilinmeyen dosya
in Windows 10 Software and Appsbilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws... -
Dosya Sekme Özelliği
in Windows 10 GamingDosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu... -
Dosya Sekme Özelliği
in Windows 10 Software and AppsDosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...