Windows 10: Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

Discus and support Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Uras Doğu Çaplık, Apr 25, 2025 at 4:07 PM.

1. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum format atmak istemiyorum sadece hesabın parolasını kapatmak istemiştim windows 10da nasıl çözücem 2 kullanıcı var sol altta diğerini güvenli modda ben yaptım zaten. ana kullandığıma geri girmek istiyorum

:)

Uras Doğu Çaplık, Apr 25, 2025 at 4:07 PM

2. otomatik onarma çalışmıyor

Merhaba

Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda
    da format atmıyor direk repair kısmına geçiyor. Bilgisayar içerisindeki bilgiler önemli değil bana yardımcı olabilir misiniz

sertanturktok, Apr 25, 2025 at 4:09 PM
  3. I have 2 years old HP Ipaq MDA. Can I upgrade it to Windows 7 ?

I have 2 years old HP Ipaq MDA. Can I upgrade it to Windows 7 ? I cannot find any link with list of compatible devices (mobile phones) and upgrade programs...

4. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Apr 25, 2025 at 4:09 PM
Thema:

Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

Loading...
  1. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var - Similar Threads - Bilgisayarımda adet Kullanıcı

2. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum...
  3. Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var

in Windows Hello & Lockscreen
    Bilgisayarımda 2 adet Kullanıcı var: Bilgisayarımda 2 kullanıcı var ancak cmdye net user yazınca gözükmüyor diğer kullanıcıda giremediğimle aynı olmadığı için istemiyorum. Diğerinde mesela microsoft hesabıyla giriş yaop diyorum cihazınız çevrimdışı kullandığınız son parola ile giriş yapın diyor. Çok korkuyorum...
  4. Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...

in Windows 10 Updates and Activation
    Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı....
  5. Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda...: Bilgisayar değiştirdim eski bilgisayarımda lisanslı windows 10 pro vardı bu bilgisayarımda aktif edemiyorum.Microsoft hesabıma bağlı dijital anahtar ile etkinleştirmiştim aynı hesaba bağladım fakat olmadı....
  6. Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.

in Windows 10 Gaming
    Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim....
  7. Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.

in Windows 10 Software and Apps
    Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim....
  8. Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Bilgisayarımda alt tab yaparken snake isimli gözükmeyen bir pencere var: alt tab çekerken snake isimli bir pencere görüyorum bu bi virüsmü değilmi nasıl kaldırabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-alt-tab-yaparken-snake-isimli/30c2a7c2-1240-42c2-a644-b6c472c1a52b
  9. DEBUG DOSYASI VAR!

in Windows 10 Network and Sharing
    DEBUG DOSYASI VAR!: Merhabalar. Bilgisayarımda 2-3 gün önce masaüstüne debug klasörü belirdi ve orada yazan şey şu "[1207/192428.118:ERROR:directory_reader_win.cc43] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. 0x3". Lütfen cevaplayın. Saygılarımı sunarım....
  10. Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme

in Windows 10 Network and Sharing
    Kullanıcı Dosyasının İsmini Değiştirme: Merahaba, "C:\Kullanıcılar" içindeki kendi kullanıcı dosyamın adını nasıl değiştirebilirm? Yardımcı olursanız sevinirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kullan%C4%B1c%C4%B1-dosyas%C4%B1n%C4%B1n/06f6323e-267c-41d2-a591-58ced29f52ea