Windows 10: Bilgisayarım ekranı genişledi

Discus and support Bilgisayarım ekranı genişledi in Windows 10 Customization to solve the problem; Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by serhat keskin1, Apr 24, 2025 at 5:32 AM.

1. Bilgisayarım ekranı genişledi

Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş şekilde duruyor tam ortalı degil bilgisayarımın özelikleriGTX 750 Tiİşlemci IntelR CoreTM i7-2600 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz Takılı RAM 16,0 GB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok

:)

serhat keskin1, Apr 24, 2025 at 5:32 AM

2. windows yerel bilgisayar üzerindeki ses hizmetini başlatamadı hata 0x80070005 erişim engellendi

evet yönetici benim ve kişisel bir bilgisayar, bilgisayarda yeni bir kullanıcı açmak istediğimde ise ekran gelip hemen gidiyor

Büşra Küçük, Apr 24, 2025 at 6:32 AM
  3. windows 11 22H2 güncellemesini yaparken mavi ekran alıyorum

windows 11 22H2 güncellemesini yapamıyorum nekadar cok denersem deneyim güncellemenin ortasında mavi ekran alıyorum. sadece bu da değil genellikle ay da bir mavi ekran alıyorum bunun hala nedenini bulamadım ama ses kartından olduğunu düşünüyorum bilgisayarım yeni oyüzden endişeliyim lütfen yardım edin mavi ekran hata kodu: amdacpadf.sys

bilgisayar bileşenlerim;

MSI Alpha 15 B5EEK

rx6600m

ryzen 5800h

ibrahim büyükdayıoğlu, Apr 24, 2025 at 6:32 AM
  4. Bilgisayarım ekranı genişledi

Netgear Genie App compatability with Windows 10

These steps got my Net Gear Genie app up and running. I found 2 executables in the Program Files (v86)/NetGear Genie folder: wpdel and wpinst. I had to set them both to run in compatibility mode for Windows 8. Then the app behaved as it did before I upgraded
    to Windows 10.

Thema:

Bilgisayarım ekranı genişledi

Loading...
  1. Bilgisayarım ekranı genişledi - Similar Threads - Bilgisayarım ekranı genişledi

2. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  3. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  4. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  5. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  6. Bilgisayarım Açılmıyor.

in Windows 10 Customization
    Bilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış...
  7. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  8. Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  9. Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum

in Windows Hello & Lockscreen
    Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim....
  10. Bilgisayarım güncellenmiyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Bilgisayarım güncellenmiyor.: Bilgisayarım Windows 10 17.. küsur bir seri numarası var. Windows 10 1903 güncellemesi gözüküyor, güncelle diyorum ardından %60'ı geçince mavi ekran hatası alıyorum ve güncelleme geri alınıyor. Ne yaparsam yapayım güncelleyemiyorum. Media Creation Tool ile USB'ye yazdırdım...