Windows 10: Bilgisayarım ekranı genişledi
Discus and support Bilgisayarım ekranı genişledi in Windows 10 Customization to solve the problem; Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by serhat keskin1, Apr 24, 2025 at 5:32 AM.
Thema:
Bilgisayarım ekranı genişledi
Loading...
-
Bilgisayarım ekranı genişledi - Similar Threads - Bilgisayarım ekranı genişledi
-
in Windows 10 GamingBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 GamingBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım Açılmıyor.
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım Açılmıyor.: Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum
in Windows Hello & LockscreenKilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim.... -
Bilgisayarım güncellenmiyor.
in Windows 10 Installation and UpgradeBilgisayarım güncellenmiyor.: Bilgisayarım Windows 10 17.. küsur bir seri numarası var. Windows 10 1903 güncellemesi gözüküyor, güncelle diyorum ardından %60'ı geçince mavi ekran hatası alıyorum ve güncelleme geri alınıyor. Ne yaparsam yapayım güncelleyemiyorum. Media Creation Tool ile USB'ye yazdırdım...