Windows 10: Bilgisayarım Açılmıyor.

Discus and support Bilgisayarım Açılmıyor. in Windows 10 Customization to solve the problem; Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by ismail 1216, Dec 7, 2024.

1. Bilgisayarım Açılmıyor.

Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış diyor.Bu "Parolanızı mı unuttunuz ya da hesabınızı göremiyor musunuz?" Butonuna bastığımda yeniden başlat butonu geliyor burada da tekrar aynı bölüme atıyor.Bios ayarlarından ve her türlü gereken şeyleri yapsam bile olmuyor.Yani bilgisayara erişimin yok.USB ile yapamam yani yerel kurulum yapmam gerekiyor fakat bunu da yapamıyor

:)

ismail 1216, Dec 7, 2024

2. PC Software Suite & LM Technologies Bluetooth USB

Should v4.88 of the PC software Suite work with the LM Technologies Bluetooth USB dongle and software.

The LM software and PC software seem to have installed OK

When I run Nokia connection manager, I do not get as list of phones to select, just a generic 'Nokia Bluetooth Phone option'. Is this right ?

Any ideas

mick_wheatley, Dec 7, 2024
  3. bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Dec 7, 2024
  4. Bilgisayarım Açılmıyor.

bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Dec 7, 2024
Thema:

Bilgisayarım Açılmıyor.

Loading...
  1. Bilgisayarım Açılmıyor. - Similar Threads - Bilgisayarım Açılmıyor

2. Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD...
  3. Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD...
  4. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  5. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  6. Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.: Logitech g305 kablosuz mouse sahibiyim. Bilgisayarımda kablosuz mouse'un usb'si takılıyken bilgisayarım 30 saniye daha geç açılıyor. Kablosuz mouse'un usb'si takılı değilken boot sürem 3.0 3.5 saniye arasında değişirken usb takılı olduğu zaman bilgisayarımı açtığımda boot...
  7. Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.

Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.: Logitech g305 kablosuz mouse sahibiyim. Bilgisayarımda kablosuz mouse'un usb'si takılıyken bilgisayarım 30 saniye daha geç açılıyor. Kablosuz mouse'un usb'si takılı değilken boot sürem 3.0 3.5 saniye arasında değişirken usb takılı olduğu zaman bilgisayarımı açtığımda boot...
  8. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  9. Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  10. bilgisayarım mavi ekran hatsı alıyorum

in Windows 10 Drivers and Hardware
    bilgisayarım mavi ekran hatsı alıyorum: Device ROOT\ACPI_HAL\0000 requires a system reboot to complete configuration. Driver Name: hal.infClass Guid: {4d36e966-e325-11ce-bfc1-08002be10318}Driver Date: 06/21/2006Driver Version: 10.0.19041.1Driver Provider: MicrosoftDriver Section: ACPI_AMD64_HALDriver Rank:...