Windows 10: Bilgisayarım Açılmıyor.

Discus and support Bilgisayarım Açılmıyor. in Windows 10 Customization to solve the problem; Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by ismail 1216, Dec 7, 2024.

1. Bilgisayarım Açılmıyor.

Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her şifreyi denedim fakat olmuyor.Yazdığın şifrelerin doğruluğundan eminim hatta denedim fakat her defasında parola yanlış diyor.Bu "Parolanızı mı unuttunuz ya da hesabınızı göremiyor musunuz?" Butonuna bastığımda yeniden başlat butonu geliyor burada da tekrar aynı bölüme atıyor.Bios ayarlarından ve her türlü gereken şeyleri yapsam bile olmuyor.Yani bilgisayara erişimin yok.USB ile yapamam yani yerel kurulum yapmam gerekiyor fakat bunu da yapamıyor

:)

ismail 1216, Dec 7, 2024

2. PC Software Suite & LM Technologies Bluetooth USB

Should v4.88 of the PC software Suite work with the LM Technologies Bluetooth USB dongle and software.

The LM software and PC software seem to have installed OK

When I run Nokia connection manager, I do not get as list of phones to select, just a generic 'Nokia Bluetooth Phone option'. Is this right ?

Any ideas

mick_wheatley, Dec 7, 2024
  3. bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Dec 7, 2024
  4. Bilgisayarım Açılmıyor.

bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Dec 7, 2024
Thema:

Bilgisayarım Açılmıyor.

Loading...
  1. Bilgisayarım Açılmıyor. - Similar Threads - Bilgisayarım Açılmıyor

2. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  3. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  4. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Customization
  5. Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...

in Windows 10 Updates and Activation
    Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir....
  6. Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir....
  7. Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...

8. Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor

Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?dump.zip...
  9. Bilgisayarım açılmıyor.

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...
  10. Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...