Windows 10: Bilgisayarım Açılmıyor.
Discus and support Bilgisayarım Açılmıyor. in Windows 10 Customization to solve the problem; Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by ismail 1216, Dec 7, 2024.
Thema:
Bilgisayarım Açılmıyor.
Loading...
-
Bilgisayarım Açılmıyor. - Similar Threads - Bilgisayarım Açılmıyor
-
Bilgisayarım ekranı genişledi
in Windows 10 GamingBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...
in Windows 10 Updates and ActivationBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...
in Windows 10 GamingBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?dump.zip... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için...