Windows 10: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

Discus and support bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by efe yiğit, Feb 3, 2025 at 10:02 AM.

1. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim

:)

Thema:

bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

Loading...
  1. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra... - Similar Threads - bilgisayarı açtığımda klavye

2. bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b
  3. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor: Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya...
  4. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

in Windows 10 Gaming
    Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  5. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

in Windows 10 Software and Apps
    Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  6. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

in Windows 10 Gaming
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  7. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...