Windows 10: Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
Discus and support Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mustafa Kerim Nalbaş, Jan 10, 2025 at 6:37 AM.
Thema:
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
Loading...
-
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir... - Similar Threads - Bilgisayarı açtıktan yaklaşık
-
Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarı açtıktan yaklaşık 1-2 dakika sonra olur olmadık çöküyor, bazen donuyor hiçbir...: Siyah Ekran oluyor hani monitör açık ama simsiyah.Tekrar açtığımda bazen sorun giderici açılıyor orada önerilen işlemleri yapıyorum ama faydasız.Bir anda sebepsiz yere oluyor san ki bilgisiyarı açıyorum googlea giriyorum çöküyor, görev yöneticisine giriyorum çöküyor.... -
Windows xp 10 dakika kala donuyor.
in Windows 10 GamingWindows xp 10 dakika kala donuyor.: Selam. Eski bir nostaljik bilgisayarım var bu bilogsayar zamanında windows xp vardı ben bunu windows vista olarak değiştirmiştim ilk vista çıktığı zamanlar ve vista yavaş uzun bir süreden sonra ben bunu geri xp yapmak istedim xp isosunu usbiye bootladım biligsayar 32bit ssd... -
Windows xp 10 dakika kala donuyor.
in Windows 10 Software and AppsWindows xp 10 dakika kala donuyor.: Selam. Eski bir nostaljik bilgisayarım var bu bilogsayar zamanında windows xp vardı ben bunu windows vista olarak değiştirmiştim ilk vista çıktığı zamanlar ve vista yavaş uzun bir süreden sonra ben bunu geri xp yapmak istedim xp isosunu usbiye bootladım biligsayar 32bit ssd... -
Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...
in Windows 10 GamingWindows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c -
Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c -
Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?
in Windows 10 Installation and UpgradeBilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?: Bir gün ben bilgisayarımı sıfırlayacağum birisi bunun için cevap verebilir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-s%C4%B1f%C4%B1rlarsak-windows/923627aa-56a5-40e0-ad1d-43db5eff9c7a -
Bilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu?
in Windows 10 Performance & MaintenanceBilgisayarı Microsoft Net güncellemesi yaparken kapatırsak kötü bir şey olur mu?: Birisi bunun için cevap verebilir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-microsoft-net-g%C3%BCncellemesi/a5bb96c7-314c-41fa-b4ff-3d87ad26ff19 -
Hiçbir şey yükleyemiyorum
in Windows 10 Installation and UpgradeHiçbir şey yükleyemiyorum: Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help. Code: 0x80240004 Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u...