Windows 10: Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

Discus and support Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért? in Windows Hello & Lockscreen to solve the problem; Szép estét van egy *** Email address is removed for privacy *** fiokom amibe nem tudok be jelenztkezni mert azt irja ki ha a felhasználo nem érhetö el... Discussion in 'Windows Hello & Lockscreen' started by zsolt papp1, Mar 20, 2025 at 3:57 PM.

1. Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

Szép estét van egy *** Email address is removed for privacy *** fiokom amibe nem tudok be jelenztkezni mert azt irja ki ha a felhasználo nem érhetö el vagy fel van fugesztve a fiok mit lehet ilyenkor csinaálni hogy be tudjak jelentkezni a fiokba ??

:)

2. Képfeltöltés fényképezőgépről

Évek óta töltjük fel fényképezőgépről a képeket. 2017. szeptember 3-.
    óta nem sikerül, hiába próbálkozunk naponta. Amikor az USB csatlakozóval csatlakoztatjuk a gépet és egy fényképezőgépet, a jobb alsó sarkával a kijelzőn megjelenik: "S2600 Válassz ki mit szeretne tenni az eszközzel".

Viszont semmilyen lehetőséget nem ajánl fel, amiből lehetne választani.
    Ilyennel még sohasem találkoztunk. Kérlek válaszoljanak, mi lehet az oka, mi csinálunk valamit rosszul, vagy a gépben, esetleg a rendszerben van a hiba?

ImreSzilagyi, Mar 20, 2025 at 3:59 PM
  3. Lumia 800 készülékem van melyet a Nokia Suite 3.6.36 nem ismeri fel pedig a notebook eszközeiben megjelenik a készülék. A mobilon keresztül szeretnek internetre csatlakozni a notebookhoz

Lumia 800 készülékem van melyet a Nokia Suite 3.6.36 nem ismeri fel pedig a notebook eszköztárában megjelenik a készülék. A mobilon keresztül szeretnek internetre csatlakozni a notebookhoz, hogyan?

IstvánZombori, Mar 20, 2025 at 3:59 PM
  4. SesEnit Win User

Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

Vásároltam egy no name webkamerát, amit a BELL asztali számítógépem WIN10 x64 programja nem ismer fel. Milyen driverre van szükségem.

Vásároltam egy no name webkamerát, amit a BELL asztali számítógépem WIN10 x64 programja nem ismer fel. Milyen driverre van szükségem.
    Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért? b11b5dbc-6b64-4eee-8bb3-268f95f96222?upload=true.jpg

Thema:

Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

Loading...
  1. Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért? - Similar Threads - Bejelntkezési hiba nem

2. Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

in Windows 10 Gaming
    Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?: Szép estét van egy *** Email address is removed for privacy *** fiokom amibe nem tudok be jelenztkezni mert azt irja ki ha a felhasználo nem érhetö el vagy fel van fugesztve a fiok mit lehet ilyenkor csinaálni hogy be tudjak jelentkezni a fiokba ??...
  3. Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?

in Windows 10 Software and Apps
    Bejelntkezési hiba nem találhato felhasználo név vagy fel van fugesztve a fiok miért?: Szép estét van egy *** Email address is removed for privacy *** fiokom amibe nem tudok be jelenztkezni mert azt irja ki ha a felhasználo nem érhetö el vagy fel van fugesztve a fiok mit lehet ilyenkor csinaálni hogy be tudjak jelentkezni a fiokba ??...
  4. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  5. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Gaming
    Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  6. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. miért nem tudok belépni a minecraft javába

in Windows 10 Drivers and Hardware
    miért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c
  8. miért nem tudok belépni a minecraft javába

in Windows 10 Gaming
    miért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c
  9. miért nem tudok belépni a minecraft javába

10. fel telefonnummer

in Windows 10 Gaming
    fel telefonnummer: Hej, jag försöka att få lösenord till Sauerkraut @hotmail.com, men det är fel på telefonnummer, min slutar med 26 INTE 29 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/fel-telefonnummer/9e995700-6c99-48ad-96bf-d17a2e9d1c48