Windows 10: bazı siteler yüklenmiyor

Discus and support bazı siteler yüklenmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Tansu Cinar, Feb 6, 2025 at 10:07 AM.

1. bazı siteler yüklenmiyor

Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil.

:)

2. Try3 Win User

The mice on two computers control the wrong computer

Baz,

In that case all I can think of is that you could try unpairing both mice from both computers then starting again. But you've probably already tried it anyway.Do both these steps:- Remove from Settings, Devices, Bluetooth - select each mouse's entry then click on the Remove device button- Remove from Control panel, Device & printers - select each mouse icon then right-click & select Remove device

Sorry I couldn't be of more help,
    Denis

3. win 10 s and firmware updates

Hi Baz,

The last firmware update released on 9th November-Is it listed in the update History?

The updates are automatic in Windows so it does not inform you that updates are going to be installed.

https://support.microsoft.com/en-in/help/445597...

Sumit (Independent Advisor), Feb 6, 2025 at 10:09 AM
  4. bazı siteler yüklenmiyor

Nokia N97 Contacts Not Displayed

Hi

My friend has a Nokia N97 on the Vodafone network and has the latest firmaware avaliable. His contacts list is saved to the fones memory. When he would get a txt from someone on his contacts list, their name wouldn't be displayed. Only their number would
    be displayed. If they haven't put their name at the end of the txt, he doesn't know who its from. ANy ideas how to resolve this annoying problem?

Thanks

Baz

hybridtheory---01, Feb 6, 2025 at 10:09 AM
Thema:

bazı siteler yüklenmiyor

Loading...
  1. bazı siteler yüklenmiyor - Similar Threads - bazı siteler yüklenmiyor

2. bazı siteler yüklenmiyor

in Windows 10 Software and Apps
    bazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil....
  3. Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum...
  4. Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor

Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum...
  5. bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum...
  6. bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor

bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum...
  7. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  8. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Installation and Upgrade
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  9. Klavye de bazı tyslar çalışmıyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Klavye de bazı tyslar çalışmıyor: Iyi günler klavyede "c, h, tab ve 5" tuşları çalışmıyor. 5 hem numpad de hemde harflerin üzerindeki rakamlarda da çalışmıyor. Klavyenin üzerine birsey de dönmedim neden olmuş olabilir bu...
  10. minecraft yüklenmiyor

in Microsoft Windows 10 Store
    minecraft yüklenmiyor: windows 10 için minecraft artık kullanılamıyor hatası[ATTACH] https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-y%C3%BCklenmiyor/800a85dc-9a61-43bc-8edc-92deddd5938b"