Windows 10: bazı siteler yüklenmiyor
Discus and support bazı siteler yüklenmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Tansu Cinar, Feb 6, 2025 at 10:07 AM.
Thema:
bazı siteler yüklenmiyor
Loading...
-
bazı siteler yüklenmiyor - Similar Threads - bazı siteler yüklenmiyor
-
bazı siteler yüklenmiyor
in Windows 10 Software and Appsbazı siteler yüklenmiyor: Turcademy, proquest gibi siteler yüklenmiyor. birçok tarayıcıda giriş yapmayı denedim olmadı. Vpn ile giriş yaparsam sadece oluyor fakat bu siteler için kurum maili ile giriş sağlandığı için böyle giriş yapmam mümkün değil.... -
Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor
in Windows 10 GamingJoystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum... -
Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsJoystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum... -
bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor
in Windows 10 Gamingbazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum... -
bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsbazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda hata denememe rağmen kelimeleri hiç okuyamıyorum... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Software and Appsbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Installation and Upgradebazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
Klavye de bazı tyslar çalışmıyor
in Windows 10 Drivers and HardwareKlavye de bazı tyslar çalışmıyor: Iyi günler klavyede "c, h, tab ve 5" tuşları çalışmıyor. 5 hem numpad de hemde harflerin üzerindeki rakamlarda da çalışmıyor. Klavyenin üzerine birsey de dönmedim neden olmuş olabilir bu... -
minecraft yüklenmiyor
in Microsoft Windows 10 Storeminecraft yüklenmiyor: windows 10 için minecraft artık kullanılamıyor hatası[ATTACH] https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-y%C3%BCklenmiyor/800a85dc-9a61-43bc-8edc-92deddd5938b"