Windows 10: Başlat menüsü programlar

Discus and support Başlat menüsü programlar in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Özgür Akyalı1, Mar 12, 2025 at 5:57 PM.

1. Başlat menüsü programlar

Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta.

:)

Özgür Akyalı1, Mar 12, 2025 at 5:57 PM

2. Initialise Nokia Map with Lat/Long

If I compute the Lat/Long I wish to go to, can I start Nokia Map with those values viz:

NokiaMap 55.612 -1.54

If not, is there an API that allows me to embed Nokia Map and call it with the target Lat/Long?

adrianbrowne---01, Mar 13, 2025 at 12:34 AM
  3. Pc when turned on keeps beeping "ba do" "ba do" every 2 seconds.

My system when turned on keeps beeping every 2 seconds. "Ba,do" Ba,do" I tried everything drives, check for cable malfunctions, nothing wrong. The only problem is the continuous beeping.

Jeferson De Oliveira2, Mar 13, 2025 at 12:34 AM
  4. Başlat menüsü programlar

C7 Show lat and long from GPS

Is there any way to show the exact lat and long on a C7?

Imagine being away from a road or place and you wanted to ask for help by giving them your location.

Thanks

Thema:

Başlat menüsü programlar

Loading...
  1. Başlat menüsü programlar - Similar Threads - Başlat menüsü programlar

2. Başlat menüsü programlar

in Windows 10 Gaming
    Başlat menüsü programlar: Microsoft store ile bir uygulama kurdum ama bu ikonun başlat menüsü programlar kısmında gözükmesini istemiyorum. Kurduğum uygulamada sağ tıklayınca dosya konumunu aç diye herhangi bir seçenek de çıkmamakta....
  3. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35
  4. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor: Başlat Menüm sürekli böyle dönme işaretiyle kalıyor sıfırlayınca sorun çözülüyor ama updatelerden sonra tekrar bu hale geliyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ba%C5%9Flat-men%C3%BCm-b%C3%B6yle/508a6ec8-08c2-454f-9a0b-bc202f9bbf35
  5. Windows Başlat Menüm Böyle Kalıyor

in Windows 10 Customization
  6. Window 11 Sağ Tık Menüsü Eksik açılıyor!

in Windows 10 Gaming
    Window 11 Sağ Tık Menüsü Eksik açılıyor!: Merhabalar windows 11 home kullanıcısıyım. farenin sağıyla tıklama yaptığımda açılan menü penceresi eksik açılıyor. ikinci ve sonraki tıklamalarda düzeliyor, bir süre sonra yeniden tıkladığımda yeniden menü eksik ve kesik açılıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?...
  7. Window 11 Sağ Tık Menüsü Eksik açılıyor!

Window 11 Sağ Tık Menüsü Eksik açılıyor!: Merhabalar windows 11 home kullanıcısıyım. farenin sağıyla tıklama yaptığımda açılan menü penceresi eksik açılıyor. ikinci ve sonraki tıklamalarda düzeliyor, bir süre sonra yeniden tıkladığımda yeniden menü eksik ve kesik açılıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?...
  8. Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor: Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension - 6.0.9658.1 güncellemesini yüklerken 0x80070103 uyarısını aldım. Sonrasında diğer güncellemeler doğru şekilde yüklendiğinde...
  9. Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor

Başlat menüm kritik hata uyarısı verip açılmıyor: Bundan daha önce de konu açtım fakat sonuç alamadım. Şimdi tekrardan sorunumu anlatacağım. Yakın zaman Realtek Semiconductor Corp. - Extension - 6.0.9658.1 güncellemesini yüklerken 0x80070103 uyarısını aldım. Sonrasında diğer güncellemeler doğru şekilde yüklendiğinde...
  10. windows başlat sembolü çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    windows başlat sembolü çalışmıyor: merhaba windows başlat sembolü çalışmıyor klavye de bulunan başlat sembolüne bastığım zamanda çalışmıyor bilgisayarımı alt f4 yapıp yeniden başlatabiliyorum veya kapatabiliyorum nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?...