Windows 10: Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu
Discus and support Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Apple AirPods 2 kullanıyorum. Kulaklığı windows 11 olan bu bilgisayarıma bağladığımda skype, discord, steamden indirdiğim bazı oyunlar çalışırken;... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ömer Eymen Ekinci, Friday at 5:12 PM.
Thema:
Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu
Loading...
-
Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu - Similar Threads - Apple AirPods ses
-
Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu
in Windows 10 GamingApple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu: Apple AirPods 2 kullanıyorum. Kulaklığı windows 11 olan bu bilgisayarıma bağladığımda skype, discord, steamden indirdiğim bazı oyunlar çalışırken; valorant, opera, edge, chrome gibi uygulamalarda ses AirPods' a gelmiyor bu sorunu nasıl düzeltirim.... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 GamingWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"... -
Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"... -
Bluetooth ses cihazı sorunu
in Windows 10 CustomizationBluetooth ses cihazı sorunu: Win10 işletim sistemine sahibim. Eskiden hiç sıkıntı olmadan bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabiliyordum. Sonra bir anda eşleştirmeden sonra hata vermeye başladı. Bilgisyarıma format attıktan sonra bile aynı sorunla karşılaşıyorum. İnternet üzerinde paylaşılmış... -
Problem with Apple Airpods 2 sound on Windows 10
in Windows 10 Drivers and HardwareProblem with Apple Airpods 2 sound on Windows 10: So, I recently bought apple airpods and tried connecting them to the pc. I managed to do it and the sound isn't bad. The only problem is I can't make them sound STEREO. Everything sounds the same on both airpods and it's kind of annoying. I have Windows 10. Please let me know... -
Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingLaptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...