Windows 10: اینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟
Discus and support اینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟ in Windows 10 Gaming to solve the problem; سلام __اینترنتم خطای شبکه میزند ؟... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by مجید ویردی, Jan 1, 2025 at 12:57 AM.
Thema:
اینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟
Loading...
-
اینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟ - Similar Threads - اینترنتم قطع میشود
-
اینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟
in Windows 10 Software and Appsاینترنتم قطع میشود نمیدونم اشکال از پروکسی اش است یا ویندوز ؟: سلام __اینترنتم خطای شبکه میزند ؟ https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D9%85/3e4405d5-d38f-4a84-9cb5-f557d8bf4b7e -
چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم
in Cortanaچطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید.... -
in Windows 10 Gamingچطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید.... -
in Windows 10 Software and Appsچطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید.... -
چگونه از منو بوت منجر ویندوز خارج شوم
in Windows 10 Gamingچگونه از منو بوت منجر ویندوز خارج شوم: Hello, I can't get out of the Windows boot manager menu, but it says every time the computer turns on checking media presence No media presence Selection boot device failed press any Kay to reboot the system This word is repeated every time, but I can't go to my main windows... -
چگونه از منو بوت منجر ویندوز خارج شوم
in Windows 10 Software and Appsچگونه از منو بوت منجر ویندوز خارج شوم: Hello, I can't get out of the Windows boot manager menu, but it says every time the computer turns on checking media presence No media presence Selection boot device failed press any Kay to reboot the system This word is repeated every time, but I can't go to my main windows... -
ویندوز 11
in Windows 10 Gamingویندوز 11: ویندوز 11 با بهرهگیری از تجربههای کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی... -
ویندوز 11
in Windows 10 Software and Appsویندوز 11: ویندوز 11 با بهرهگیری از تجربههای کاربران برای تقویت و الهام بخشیدن به خلاقیت طراحی شده است و سعی شده است در طراحی این ویندوز همه چیز ساده باشند. از دکمه start در نوار منو و نوار وظیفه تا هر فونت و نماد دیگر، همه چیز عمداً برای کنترل بیشتر افراد و ایجاد آرامش و راحتی طراحی... -
پسوورد ویندوز 10
in AntiVirus, Firewalls and System Securityپسوورد ویندوز 10: سلام من دیروز ویندوز خود را آپدیت وبعد از اپدیت ریستارت شد و بعد از ریستارت رمز عبور را که میزدم اخطار میداد که رمز عبور نادرست است.هیچ گزینه مانند ریستارت پسوورد وجود نداشت لطفا کمک کنید ممنون....