Windows 10: Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

Discus and support Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Nemohu aktivovat windows... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Tomáš Kluiber, Mar 24, 2025 at 9:07 AM.

1. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

Nemohu aktivovat windows

:)

Tomáš Kluiber, Mar 24, 2025 at 9:07 AM

2. Nemůžu aktivovat windows

Dobrý den, nejde mi aktivovat Windows po jeho přeinstalaci. Koupil jsem si nový SSD disk a nainstaloval jsem ho na něj a pořád dostávam errory že není validní a že nejde aktivovat. Měl jsem Windows 10 pro po upgradu z Windowsu 7. Nevím co mám dělat. Předem
    děkuji za odpověď. language of this question is in Czech.

3. nejde mi zvuk,co mam robit ???

nejde mi zvuk,co mam robit ???

4. Amit_Sun Win User

Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

M-Audio M-Track 2x2 Not Recognized by my computer.

Hi,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums.

We appreciate the research and troubleshooting you have done, this issue could be from the software end or from the hardware itself.

Please try few of the troubleshooting below to further eliminate the root cause of the issue.

1. Try to connect the device with a different USB and check if that helps.
    2. Connect the M-track to different computer and check if you still face the issue there, if the issue persists, it could be caused by hardware.

Method 1:

1. Press Windows + R key on your keyboard together, and type
      control printers.
    2. You will see list of all the devices and printers connected to your computer.
    3. Click on Add a device and follow the onscreen instruction and add your device.

Method 2:

1. Uninstall
      all the M-Track drivers
      from device manager.
    2. Reboot the computer and check.

Method 3:

I suggest you login to the manufacturer site,
    download the drivers for your registered device
    and
    install it.

If you still face the issue, I suggest you to get in touch with the
    manufacturer and get the hardware checked once.

Hope it helps.

Amit Sunar

Microsoft Community – Moderator

Thema:

Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

Loading...
  1. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi... - Similar Threads - Ahoj mám problém

2. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Updates and Activation
    Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  3. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Software and Apps
    Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  4. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Installation and Upgrade
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  5. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Gaming
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  6. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

7. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

in Windows 10 Gaming
    Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...: Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite najednou se to zaseklo pak mi ta hra spadla a pak se objevil blue screen of dead a najednou jsem v gigabyte režimu prosím pomoc...
  8. Problém s editorem registru.

in Windows 10 Gaming
    Problém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?...
  9. Problém s editorem registru.

Problém s editorem registru.: Dobrý den na počítači s Windows 11 jsem na běžném účtu s Editorem Registru spuštěným jako správce díky tomu že vím heslo správce zneviditelnil jediný exsistující účet správce. Jak to mám vrátit zpět z běžného účtu, když je všude účet správce neviditelný?...
  10. Product Keys for Windows 10 Home / S mode

in Windows 10 Updates and Activation
    Product Keys for Windows 10 Home / S mode: Hi, I've just bought a new laptop which has Windows 10 Home in S mode preinstalled. I am unable to activate it as the product key has been accidently thrown away with the packaging. I need to buy a product key but I can't find a 's mode' one. Do they exist?! Would a Windows...